Så du gillar saker som glittrar, skimrar, blänker och skiner? Ja, vem gör inte det?
Här hittar du fyra olika kollektioner av Sweet Em, det är bara att välja och vraka, gotta dig åt bilderna, alstrerna och hela idén.

Alla produkter är handgjorda i gamla tekniker med ny, fri och unik design. De är gjorda med själen, i hjärtat, under stort tålamor vilket gör självklart gör dom speciella.

Kärlek på tråd i en nål kan bli ett hjärta av ömhet, blått som havet eller en hatt som galet faller ner över örsnibbarna, värme dina händer eller blir den perfekta accessoaren. Spetsar med uddar, bågar och krusidull. Pärlor på rad, eller inte. En paljett, som plötsligt vart flera, om varandra, på eller inte alls. Det glittrar och glimmar och blir till skönhet. Kan has i en ask, ett skrin, på ett bord, eller överallt. Kan finnas runt din hals, din arm eller på huvudet, på händerna, i vardagsrummet. Betraktat, beundrat och flitigt använt, ramar de in dig, din person, värmer din själ och lyser upp ditt mörker.

Enjoy!
Vem fryser inte under vintern? När kölden letar sig in runt huvudknopp och fingrar, då huttrar varje människa. När mörkret sänker sig ute och det är svart och trist, då behöver var själ något som glittrar, glimrar och är bedårande.

Warmin Winter är samlignsnamnet för de huvudbonader och vantar som inte bara värmer en frusen varelse utan tillför det där bedårande lilla extra som helt enkelt gör en glad.
Så kommer sommaren, och skuggan blir en efterlängtad vän. Naturen blommar, människor och djur likaså, solens strålar värmer vår vinterbleka hud och skiner in i vårt sinne.

Cooling Summer samlar hattar vilka skänker dina ögon den skugga de behöver för diskret flirtande, väskan för äventyren där du får i det nödvändigaste. Allt smickrande dekorerat för dig i sommaren.Runt halsen eller armen slingrar sig smycken i kaskader av färger och former. Virkade eller sydda, med hjärtan, cirklar eller uddar. Runt en hals, en arm eller två, ger det dig en annan framtoning, ett unikum du är ensam om.
Glitzy Jewellery ger dig ett smycke för var smak. Med glittrande söthet, bedårande småhet bildar de en större form på dig, väl lagda tillrätta i din halsgrop, runt din armled följer de dig runt, runt.
Ett ljus tänds, sprider sin låga, kastar sin skugga. Värmer i kölden, lyser i mörkret skall de vara väl värda att vila ögonen på. Med lite glitter och glam, lite dekor, fria former av blommor och blad pryder de sin plats i ditt hem.
Shining Lights är just vad det låter. Skinande ljus. Olika former, runda, fyrkantiga, höga och korta finns de. Att duka med, mysa med eller bara ha.